Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Gegužę „Sveikos šeimos akademijoje“ laukia naujienos (Klaipėda)

Gegužę „Sveikos šeimos akademijoje“ laukia naujienos (Klaipėda)

Tėveliai, gyvenantys kūdikio laukimu, jo sutikimu ar jau sūpuojantys savo mažylius, yra kviečiami į „Sveikos šeimos akademiją“, kurioje bus aptariamos aktualiausios temos jauniesiems tėveliams ir  mankštos būsimoms ir jau esamoms mamytėms.

Paskaitų metu tėveliai įgys itin vertingų žinių apie labiausiai jaudinantį gimdymo procesą, kūdikio ir naujagimio priežiūrą ir kaip pirmaisiais kūdikio gyvenimo mėnesiais susidoroti su tėvystės užduotimis. Aiškumo į kasdienį gyvenimą įneš paskaita apie tai, kaip kūdikis pakeičia šeimos vertybes, su kokiomis psichologinėmis problemomis susiduria mama ir kaip išvengti pogimdyvinės depresijos.

Specialistai pasidalins žiniomis apie dantų priežiūrą, sužinos apie mamos ir vaiko burnos higieną, jos įtaką sveikatai. Būsimieji tėveliai galės išgirsti moksliškai pagrįstą informaciją apie vaikų alerginių ligų atsiradimo priežastis ir visą aktualią informaciją apie vaikų skiepus.

Rūpindamiesi mamyčių sveikata ir gera savijauta organizuojame jau tradicija tapusias nėščiųjų mankštas, o nuo šio mėnesio itin laukta nauja veikla įsitraukia į „Sveikos šeimos akademijos“ gretas – mankštos kartu su mažyliais.

Į mankštas su mažyliais grupės formuojamos atsižvelgiant į kūdikių amžių, organizuojame dvi grupes nuo 3 iki 6 mėnesių ir nuo 7 iki 9 mėnesių amžiaus. Grupėje vienu metu sportuos ne daugiau nei 8 mamos su kūdikiais, todėl komfortiškai jausis tiek kūdikiai, tiek mamos. Užsiėmimai trunka 30 – 40 min., vyksta antradieniais pirmoje dienos pusėje.

Mankštintis su mažyliu smagu. Užsiėmimų metu stiprinamas mamos ir vaiko ryšys, kūnas, po užsiėmimų aplanko geros emocijos, o ir diena neprailgsta.

Nemokamų ir itin vertingų paskaitų ciklas prasidės gegužės 11 d. ir tęsis visą mėnesį iki gegužės 29 d. Susitikimai organizuojami vakarais nuo 17.15 val. Užsiėmimuose kviečiami apsilankyti visi: norintys pagilinti jau turimas žinias ar jas atnaujinti ir tie, kuriems visa tai yra nauja ir nepažinta. Visos mankštos vyksta antradieniai, pirmoje dienos pusėje. „Sveikos šeimos akademijos“ užsiėmimai vyksta Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biure (Taikos pr. 76, 3 aukštas). Būtina iš anksto užsiregistruoti tel. (8 46) 31 15 51, mob. 8 640 93 340 arba el. paštu iveta@sveikatosbiuras.lt.

PARSIŲSTI NEMOKAMŲ PASKAITŲ IR MANKŠTŲ GRAFIKĄ.

Informacijos sklaida rūpinasi Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras, finansuoja Klaipėdos miesto savivaldybė iš visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos.

http://www.sveikatosbiuras.lt/lt/pradzia/geguze-sveikos-seimos-akademijoje-laukia-naujienos-15943.html

Renginiai/mokymai: tėvystės įgūdžių, sveikatos stiprinimo, sveikos mitybos, nėščiosioms, santykiai poroje, savęs pažinimas, vaikams, paaugliams, šeimai http://svietimogidas.lt/events.
Atsiliepimai apie mokyklas: http://svietimogidas.lt/schools
Atsiliepimai apie vaikų darželius: http://svietimogidas.lt/kindergartens
Atsiliepimai apie mokytojus: http://svietimogidas.lt/teachers

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰