Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Jauni mokytojai gali pretenduoti į kasmetinę Švietimo ir mokslo ministerijos premiją

Jauni mokytojai gali pretenduoti į kasmetinę Švietimo ir mokslo ministerijos premiją

Švietimo ir mokslo ministerija ragina mokytojus iki rugsėjo 15 d.  teikti kandidatūras Meilės Lukšienės premijai gauti. Į premijas pretenduoti gali pedagogai ne vyresni nei 35 metų.

Savo kandidatūras siūlyti gali patys asmenys, švietimo įstaigų vadovai, švietimo institucijos, mokytojai, mokiniai, tėvai ir jų organizacijos, nevyriausybinės organizacijos, švietimo asociacijos.

Kandidatus kviečiame teikti ministerijos Personalo skyriui.

Premija siekiama įprasminti švietimo reformos pradininkės habilituotos daktarės Meilės Lukšienės atminimą ir skatinti jaunus pedagogus aktyviai įsitraukti į švietimo plėtotės darbus.

Tarptautinės mokytojų dienos proga Meilės Lukšienės premija skiriama kiekvienais metais. Premijos dydis – 4560 eurų.

Premijos skyrimo komisija vertins kandidato pedagoginio darbo pradžią ir tolesnę veiklą, orientuotą į ugdymo demokratizavimą ir modernizavimą, humanizmo, kūrybiškumo idėjų įgyvendinimą ir sklaidą, sėkmingus edukacinius projektus, atsižvelgs į mokinių, tėvų atsiliepimus, sėkmingą bendradarbiavimą su kolegomis, lyderystę.

Meilės Lukšienės premijos skyrimo nuostatai skelbiami ministerijos tinklalapyje.

M. Lukšienės premija teikiama nuo 2010 metų. Laureatais yra tapę Kauno šv. Mato vidurinės mokyklos matematikos ir informatikos mokytojas Vygantas Kornejevas, Vilniaus šv. Kristoforo gimnazijos chemijos mokytojas Ramūnas Skaudžius, Vilniaus automechanikos ir verslo mokyklos anglų kalbos mokytoja Rūta Pivoriūnaitė, Vilniaus Vytauto Didžiojo gimnazijos fizikos mokytojas Tomas Kivaras, Vilniaus S.Nėries gimnazijos technologijų mokytojas Donatas Kriukas, Klaipėdos Vitės pagrindinės mokyklos specialioji pedagogė Kristina Stankutė-Matė ir Alytaus Dzūkijos pagrindinės mokyklos fizikos mokytojas Antanas Kalinauskas.

Švietimo ir mokslo ministerijos
Komunikacijos skyrius
Tel. (8 5) 219 1200
El. paštas info@smm.lt

Kampanija "Tėvystės galima išmokti!" - Išmok būti mama! Išmok būti tėčiu!
Jei Tavo aplinkoje yra tėvų, būsimų tėvų arba žmonių, kurie prisideda prie vaiko auginimo - pasidalink su jais.
Informacijos apie nemokamus ir mokamus tėvystės įgūdžių mokymus ieškokite savo savivaldybėje. Daugiau informacijos: http://svietimogidas.lt/tevyste

Renginiai/mokymai Lietuvoje: tėvystės įgūdžių, sveikatos stiprinimo, sveikos mitybos, nėščiosioms, santykiai poroje, savęs pažinimas, vaikams, paaugliams, šeimai - http://svietimogidas.lt/events.

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰