Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Kūno sudėties analizės tyrimas nemokamai (Vilnius). Tai puiki galimybė daugiau sužinoti apie savo kūno struktūrą.

Kūno sudėties analizės tyrimas nemokamai (Vilnius). Tai puiki galimybė daugiau sužinoti apie savo kūno struktūrą.

Vilniaus visuomenės sveikatos biuras pakartotinai organizuoja ir kviečia registruotis į nemokamą kūno sudėties analizės tyrimą, kurį atliekame darbingo amžiaus žmonėms. Rugpjūtį vykę matavimai sulaukė didelio vilniečių susidomėjimo, kadangi tai puiki galimybė daugiau sužinoti apie savo kūno struktūrą.

Kūno sudėties analizės tyrimą rekomenduojama atlikti pradėjus sportuoti, keičiant treniruočių programas, stebint rezultatus lieknėjant bei bendrą organizmo būklę.

Tyrimo metu išmatuosime:

  1. Kūno masę
  2. Kūno masės indeksą (KMI)
  3. Procentinę kūno riebalų masę
  4. Procentinę skeletinių raumenų masę
  5. Vidaus organus supančių (visceralinių) riebalų kiekį (jie pavojingesni nei poodiniai riebalai ir  įtakojantys kraujospūdžio, cholesterolio, trigliceridų didėjimą, insulino trūkumą).
  6. Bazinę medžiagų apykaitą (tai energijos kiekis, reikalingas gyvybinėms funkcijoms palaikyti nesant fiziniam aktyvumui ir gali būti laikomas svorio metimo programos nuorodine reikšme).

Tyrimas bus atliekamas OMRON kūno sudėties analizatoriumi. Atlikus kūno sudėties analizę, vertinsime gautus rezultatus bei patarsime, ką reikėtų koreguoti Jūsų gyvensenoje.

Matavimai vyks nuo rugsėjo 11 iki 22 dienos Vilniaus visuomenės sveikatos biure, adresu Polocko g. 12-2, Vilnius. Trukmė apie 20 min.

Svarbu!

  • Norint gauti tikslesnius duomenis, svertis reikia praėjus 2 val. ar daugiau po valgio, prieš matavimą negerti alkoholio, didelio kiekio vandens.
  • Netinka matuotis iš kart po sunkių fizinių pratimų, maudynių vonioje ar pirtyje, nes keičiasi kūno vandens kiekis.
  • Tiriamojo maksimalus svoris- iki 150 kg.
  • Tyrimas atliekamas basomis kojomis.

Būtina išankstinė registracija TIK SKAMBUČIU (ne SMS žinute) nurodytu tel. 8 659 71 291. Registruojantis prašome nurodyti dieną ir laiką, kada galėtumėte atvykti, savo vardą, pavardę, telefono numerį.

Dalyvių skaičius ribotas.

Nuotraukos šaltinis: http://www.varensvet.si/wp-content/uploads/2016/04/meritve-telesne-sestave.jpg)

Informaciją parengė
Ramunė Daujotaitė
Visuomenės sveikatos stiprinimo specialistė
Vilniaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras
Polocko g. 12-2, Vilnius
Tel. 85 205 3417
El. p. ramune.daujotaite@vvsb.lt

http://www.vvsb.lt/skelbiame-registracija-i-nemokama-kuno-analizes-tyrima/

Kampanija "Tėvystės galima išmokti!" - Išmok būti mama! Išmok būti tėčiu!
Jei Tavo aplinkoje yra tėvų, būsimų tėvų arba žmonių, kurie prisideda prie vaiko auginimo - pasidalink su jais.
Informacijos apie nemokamus ir mokamus tėvystės įgūdžių mokymus ieškokite savo savivaldybėje. Daugiau informacijos: http://svietimogidas.lt/tevyste

Renginiai/mokymai Lietuvoje: tėvystės įgūdžių, sveikatos stiprinimo, sveikos mitybos, nėščiosioms, santykiai poroje, savęs pažinimas, vaikams, paaugliams, šeimai - http://svietimogidas.lt/events.

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰