Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Kviečiame dalyvauti sveikatos ugdymo veiklų konkurse-akcijoje „Sveikatos fiesta 2017“

Kviečiame dalyvauti sveikatos ugdymo veiklų konkurse-akcijoje „Sveikatos fiesta 2017“
Konkurse-akcijoje kviečiami dalyvauti bendrojo ugdymo mokyklų 1–12 klasių mokiniai, neformaliojo švietimo mokyklų ugdytiniai, profesinio mokymo įstaigų mokiniai ir kitos mokinių komandos (klubai, būreliai, jaunimo organizacijos), ikimokyklinių ugdymo įstaigų pedagogai, mokytojai, visuomenės sveikatos priežiūros specialistai, sveikatos ugdymo koordinatoriai.
Akcijoje-konkurse gali būti pristatytos 2016–2017 metais vykdytos veiklos.
Konkurso-akcijos tikslas – suaktyvinti formaliojo ir neformaliojo švietimo įstaigų, jų bendruomenių, jaunimo organizacijų veiklą: bendromis mokinių, mokytojų ir bendruomenės pastangomis kurti inovatyvią ir integruotą visaapimančią sveikatos stiprinimo sistemą bei sveikatai palankią aplinką.
Akcijos dalyvių darbai ir ataskaita siunčiami iki š. m. rugsėjo 5 d. elektroniniu paštu irena.peciuliene@lmnsc.lt arba paštu (Konkursas-akcija „Sveikatos fiesta 2017“, Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras, Žirmūnų g. 1B, LT-09101 Vilnius).
Dėl papildomos informacijos kreipkitės į Ireną Pečiulienę tel. (8 5) 2766775, el. paštu irena.peciuliene@lmnsc.lt.


Nuostatai
http://www.lmnsc.lt/supadmin/kiti/lmitkcedit/uploads/files2/Sveikatos%20fiesta%202017_SM.pdf

Ataskaita

http://www.lmnsc.lt/lt/naujienos/2466

Renginiai/mokymai
: tėvystės įgūdžių, sveikatos stiprinimo, sveikos mitybos, nėščiosioms, santykiai poroje, savęs pažinimas, vaikams, paaugliams, šeimai http://svietimogidas.lt/events.
Atsiliepimai apie mokyklas: http://svietimogidas.lt/schools
Atsiliepimai apie vaikų darželius: http://svietimogidas.lt/kindergartens
Atsiliepimai apie mokytojus: http://svietimogidas.lt/teachers

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰