Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Kviečiame mokinius dalyvauti iniciatyvoje „Man rūpi“!

Kviečiame mokinius dalyvauti iniciatyvoje „Man rūpi“!

Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras kviečia mokinius imtis pilietinių ir socialinių iniciatyvų, jas įgyvendinti ir pristatyti. Iki 2017 m. rugsėjo laukiami ne tik gerosios patirties pavyzdžiai, bet ir nepavykusių iniciatyvų pristatymai, nurodant, su kokiomis problemomis mokiniai susidūrė ir kaip jas bandė spręsti. Galima pristatyti ir 2014–2016 metais įvykdytas iniciatyvas.

Pasirinktos iniciatyvų kryptys, temos gali būti įvairios, pvz.: socialinių problemų sprendimas, švietėjiškos akcijos bendruomenės nariams, institucijoms, savanoriškos veiklos organizavimas, užimtumo skatinimas, aplinkosauga ir kt. Taip pat galima sukurti ir socialinės tematikos filmuką.

Iniciatyva „Man rūpi“ siekiama skatinti mokinius dalyvauti socialinėje ir pilietinėje veikloje ir aktyviau įsitraukti į bendruomenės gyvenimą, ugdyti pilietišką ir atsakingą požiūrį į savo gyvenamąją aplinką, vystyti mokinių saviraiškos formas ir socialinius įgūdžius.

Iniciatyvą organizuoja Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras (LMNŠC), partneris – Lietuvos moksleivių sąjunga.

Akcijos koordinatorė – LMNŠC Pilietinio ugdymo skyriaus metodininkė Loreta Kisnieriūtė, tel. (8 5) 248 6282, mob. 8 677 68552, el. paštas loreta.kisnieriute@lmnsc.lt.

Iniciatyvos aprašas
Dalyvių anketa

Daugiau informacijos http://www.lmnsc.lt/lt/naujienos/2368

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰