Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Šeimų šventėje – apie pozityvią tėvystę, šeimos ryšių stiprinimą ir bendruomeniškumą. Nemokamai

Šeimų šventėje – apie pozityvią tėvystę, šeimos ryšių stiprinimą ir bendruomeniškumą. Nemokamai

Rugsėjo 2 dieną visos Lietuvos šeimos kviečiamos į Šeimų šventę Panevėžyje. Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos organizuojamame nemokamame renginyje jų lauks edukaciniai užsiėmimai vaikams ir vertingos lektorių paskaitos tėvams, koncertai bei daugybė aktyvių pramogų. 

„Į šventę žmones buriame šūkiu „Šalia Esu Ir Meilėje Augu!“. To siekiame ir linkime visoms Lietuvos šeimoms – kad esantys šalia, nuo pačių mažiausių iki garbaus amžiaus, būtų apsupti meilės ir pozityvumo, kad vaikai augtų saugūs, o jais besirūpinantys suaugusieji jaustų palaikymą, gautų reikalingas paslaugas ir paramą“, – sako socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis. 

Panevėžio bendruomenių rūmuose vyksiančios Šeimų šventės pradžią 11 val. paskelbs ir dalyvius pasveikins ministras Linas Kukuraitis bei Panevėžio meras Rytis Mykolas Račkauskas. 

Menininkė Nomeda Marčėnaitė, psichologės Jūratė Bortkevičienė ir Eglė Masalskienė, versli mama Skaidrė Vainikauskaitė-Tomaševičienė ir sveikos gyvensenos mokytojas Simonas Urbonas dalinsis žiniomis ir patirtimi, kaip ugdytis pozityvios tėvystės įgūdžius, rasti geriausius būdus derinti karjerą ir šeimos pareigas, kurti ir palaikyti darnius santykius, taip pat vertingais patarimais vaikų ugdymo klausimais. 

Pramogų zonose veiks edukacinės ir kūrybinės dirbtuvės, Iliuzijų muziejus, Robotikos akademija, Atrakcionų miestelis, skraidys dronai, per virtualios realybės akinius bus galima pakeliauti po Lietuvą ir pažaisti virtualios realybės žaidimus. Dalyviai galės išbandyti jėgas, varžydamiesi žiedų mėtymo ant kėglių, jodinėjimo ant guminių arkliukų, šokinėjimo bulvių maiše, važinėjimo riedžiais ir elektriniais paspirtukais bei kitose rungtyse. Policijos pareigūnai, ugniagesiai ir paramedikai pristatys trumpas edukacines programas apie savo profesijas. Norintieji pasistiprinti ir paskanauti įvairių skanėstų tai galės padaryti Maisto zonoje. 

Šeimų šventė – tai Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos iniciatyva, skirta Lietuvos šeimoms, skatinant pozityvią tėvystę, stiprinant šeimų ryšius ir bendruomeniškumą. 

Šeimos politika, pagalba šeimoms – viena iš prioritetinių Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos sričių. 

Ryšių su visuomene skyrius, tel.: (8 5) 266 8122, 266 4258.

http://www.socmin.lt/lt/naujienos/pranesimai-spaudai/seimu-sventeje-apie-78fs.html

Kampanija "Tėvystės galima išmokti!" - Išmok būti mama! Išmok būti tėčiu!
Jei Tavo aplinkoje yra tėvų, būsimų tėvų arba žmonių, kurie prisideda prie vaiko auginimo - pasidalink su jais.
Informacijos apie nemokamus ir mokamus tėvystės įgūdžių mokymus ieškokite savo savivaldybėje. Daugiau informacijos: http://svietimogidas.lt/tevyste

Renginiai/mokymai Lietuvoje: tėvystės įgūdžių, sveikatos stiprinimo, sveikos mitybos, nėščiosioms, santykiai poroje, savęs pažinimas, vaikams, paaugliams, šeimai - http://svietimogidas.lt/events.

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰