Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Sveiki atvykę. Prisistatome Jums! (2)

Sveiki atvykę. Prisistatome Jums!

Visą vasarą ir rudenį derinome poilsį su darbu, kad sukurtume tai, ko patiems labai truko, kuo patys labai tikime ir tikimės bus naudinga ir Jums.

Besilaukdami kūdikio ir ruošdamiesi tapti tėvais pries 20 metų susidūrėme su informacijos stoka, mokymų nebuvimu ta tema arba nežinojimu apie egzistuojančius mokymus ta tema. Viskas, ką žinojome, buvo mūsų tėvų, senelių, kitų giminių, draugų patirtys bei matyti pavyzdžiai. Besilaukdami kūdikio šiais laikais (o būtent 2016 metais) susidūriame su informacijos pertekliumi: kokius mokymus būsimiems tėveliams pasirinkti, kur ir kaip gimdyti, kokią ugdymo metodiką taikyti auginant savo vaikus, turime daugybę knygų, internetinių puslapių, tinklaraščių ir kitokių pavyzdžių iš užsienio. O kaip gi atsirinkti?

Pagimdžius ir auginant vaikus šiais laikais turime didžiulį pasirinkimą mokyklėlių ir būrelių nuo pirmųjų gyvenimo dienų, tada privačių ir valstybinių darželių, mokyklų bei būrelių aibę. Pagal kokius kriterijus atsirenkame, kas juose svarbu ir bus geriausia mums ir mūsų atžaloms?

Taigi, po neilgų abejonių nutarėme sukurti svetainę, kurioje galėsite rasti pačią išsamiausią informaciją apie visas Lietuvoje veikiančias ugdymo įstaigas. Tai yra ugdymo ir švietimo įstaigų internetinis katalogas pradedant nuo pasiruošimo tapti tėvais iki neribojamo amžiaus, t.y. kol lauksitės mažojo stebuklo, išssirinksite tinkamiausią darželį ar mokyklą, o galiausiai ieškosite veiklos sau ir vaikams po darbų. Juk mokytis – prigimtinė kiekvieno žmogaus teisė.

O svarbiausia, kad galėsite pasidalinti savo patirtimi, kuri pravers kitiems ir bus lengvai pasiekiama vienoje vietoje.
Kviečiame visus prisijungti prie šio projekto plėtros ir rašyti atsiliepimus apie ugdymo įstaigas:

  • Kurių paslaugomis naudojotės ir naudojatės Jūs ar Jūsų vaikai;
  • kuriame dirbate;
  • apie kurį turite įdomios ir naudingos informacijos.

Rašydami atsiliepimą – nepagailėkite laiko išsamiai papasakoti savo patirtį. Tokie kokybiški atsiliepimai bus neįkainojami tėvams, kurie renkasi ugdymo įstaigą.

P.S. Projektas “Švietimo gidas” vis dar yra kūrimosi ir augimo stadijoje, dėl to dar nėra informacijos apie visas švietimo įstaigas. Kadangi stengiamės patalpinti kuo išsamesnę informaciją, tai užtrunka. Todėl suteikiame galimybę savo lankytojams taip pat talpinti informaciją apie ugdymo įstaigas, kurių neradote mūsų puslapyje bei labai laukiame Jūsų atgalinio ryšio. Informacija bus nuolatos papildoma ir atnaujinama. Ačiū už supratimą ir pagalbą mums augant :)

Sveikiname visus apsilankiusius!

2016-11-11
Super
2016-11-10
Labai naudingas puslapis. Jūs šaunuoliai!!!

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰