Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Trijų spalvų istorija vaikų piešiniuose ir nuotraukose

Trijų spalvų istorija vaikų piešiniuose ir nuotraukose

Sausio – balandžio mėnesiais Klaipėdos vaikų laisvalaikio centras organizavo respublikinį piešinių ir fotografijos darbų konkursą „Trijų spalvų istorija“, skirtą tautinio kostiumo ir piliakalnio metams. Konkursu buvo siekiama atskleisti Lietuvos istorijos išskirtinumą, pasitelkiant įvairias piešimo technikas ir fotografijos meną.

Džiaugiamės sulaukę beveik 400 konkursinių darbų iš visos Lietuvos – Akmenės, Alytaus, Gargždų, Kelmės, Kretingos, Mažeikių, Nidos, Plungės, Panevėžio, Pagėgių, Raseinių, Skuodo, Šilutės, Šiaulių, Tauragės ir kitų vietovių.

Konkurse dalyvavo vaikai ir jaunimas nuo 3 iki 19 metų, kurių darbai buvo vertinami keturiose amžiaus grupėse. Konkursinius darbus vertino dvi komisijos – piešinių ir nuotraukų vertinimo komisijos, kurias sudarė savo srities profesionalai, pedagogai, menininkai.

Balandžio 6 d. vyko parodos atidarymas ir konkurso laureatų apdovanojimai. Specialiai konkursui išleistomis knygelėmis ir kitomis dovanėlėmis buvo apdovanoti 6 nuotraukų konkurso ir 18 piešinių konkurso nugalėtojų, taip pat 9 nominantai už kūrybiškumą ir technikos įvaldymą. Dėkojame visiems konkurso dalyviams, o ypač tiems, kurie atvyko į parodos atidarymą, neskaičiuodami laiko ir atstumo.

Virtualią piešinių ir nuotraukų parodą galima pamatyti Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro elektroninėje svetainėje www.kvlc.lt.


Renginiai/mokymai
: tėvystės įgūdžių, sveikatos stiprinimo, sveikos mitybos, nėščiosioms, santykiai poroje, savęs pažinimas, vaikams, paaugliams, šeimai http://svietimogidas.lt/events.
Atsiliepimai apie mokyklas: http://svietimogidas.lt/schools
Atsiliepimai apie vaikų darželius: http://svietimogidas.lt/kindergartens
Atsiliepimai apie mokytojus: http://svietimogidas.lt/teachers

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰