Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Iki spalio 25 dienos registuokitės į kursus PIRMOSIOS RAIDĖS (šeimoms, auginančioms vaikus nuo 4 iki 8 metų) Kaune

Iki spalio 25 dienos registuokitės į kursus PIRMOSIOS RAIDĖS (šeimoms, auginančioms vaikus nuo 4 iki 8 metų) Kaune
Kursai vyks ketvirtadieniais nuo spalio 26 d. 19.00 , Gimnazijos 7, Kaunas. Viso vyks 15 susitikimų, 1 kartas/sav. , trukmė 1 val. 20 min.

Programa šeimoms, auginančioms vaikus nuo 4 iki 8 metų. Nuo 4 iki 8 metų skleidžiasi besivystanti vaiko asmenybė. Dėl to programa „Pirmosios raidės“ labiausiai koncentruojasi į tai, kaip padėti tėvams tinkamai parinkti vaiko lavinimo sritis ir nustatyti tikslus kiekvienam jo raidos etapui. Šiame amžiaus tarpsnyje vaikas išmoksta samprotauti, daryti išvadas, pagrįsti savo mintis, dėl to tėvai turėtų skirti daugiau dėmesio jo protiniams sugebėjimams lavinti, atsakyti į jam kylančius klausimus ir paaiškinti reiškinius, taip patenkinant jo susidomėjimą prieš akis atsiveriančiu pasauliu.

- Programos metu nagrinėjamos temos:
  • Protavimo amžius
  • Vaikų ugdymas atsižvelgiant į jų charakterį
  • Profesinis ir šeimyninis gyvenimas
  • Autoriteto samprata ir naudojimas
  • Laikas pabūti dviese
  • Šeimos aplinka
  • Lytinis auklėjimas
- METODIKA

Tarptautinė šeimų vystymosi federacija IFFD, Jungtinių tautų patarėja šeimos klausimais, Šeimų universitete pritaikė pasauliniu mastu pasitvirtinusį ir unikalų ugdymo metodą. Šis metodas, 40 metų naudojamas šeimų iš 60 pasaulio šalių, pagrįstas atvejo analize (angl. case study). Tėvai analizuoja kasdienes šeimos situacijas asmeniškai, šeimoje, vėliau diskutuoja apie tai grupėse su kitomis šeimomis, dalijasi savo patirtimis, nuomonėmis ir taip tobulėja. Tokiu būdu tėvai mokosi išklausyti bei suprasti vienas kitą, tampa vieningesni, abu lygiaverčiai įsitraukia į vaikų auklėjimą ir tą patirtį perduoda savo vaikams.
Parama kursų išlaikymui 70 Eur/šeimai

Registracija čia

Kampanija "Tėvystės galima išmokti!" - Išmok būti mama! Išmok būti tėčiu!
Jei Tavo aplinkoje yra tėvų, būsimų tėvų arba žmonių, kurie prisideda prie vaiko auginimo - pasidalink su jais.
Informacijos apie nemokamus ir mokamus tėvystės įgūdžių mokymus ieškokite savo savivaldybėje. Daugiau informacijos: http://svietimogidas.lt/tevyste

Renginiai/mokymai Lietuvoje: tėvystės įgūdžių, sveikatos stiprinimo, sveikos mitybos, nėščiosioms, santykiai poroje, savęs pažinimas, vaikams, paaugliams, šeimai - http://svietimogidas.lt/events.
Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰