Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

KONKURSAS PRADINUKŲ KLASĖMS: DOVANOSIME KNYGELES „EKOTAKUČIU EINU SAUGODAMAS GAMTĄ IR SAVE“ IR INTERAKTYVIAS PAMOKĖLES SU KNYGELĖS AUTORE!

KONKURSAS PRADINUKŲ KLASĖMS: DOVANOSIME KNYGELES „EKOTAKUČIU EINU SAUGODAMAS GAMTĄ IR SAVE“ IR INTERAKTYVIAS PAMOKĖLES SU KNYGELĖS AUTORE!

Kviečiame 1–4 klasių vaikus ir jų mokytojus daugiau sužinoti, kuo ypatingi ekologiški produktai ir kaip jie gaminami. Dalyvaukite mūsų mini konkurse – dešimčiai klasių padovanosime pažintines užduočių knygeles „Ekotakučiu einu saugodamas gamtą ir save“ ir interaktyvias pamokėles su knygelės autore Ingrida Meškinyte.

Apie knygelę ir jos autorę

Pažintinė užduočių knygelė „Ekotakučiu einu saugodamas gamtą ir save“ vaikus supažindina su ekologijos ir ekologinio ūkininkavimo sąvokomis, suteikia žinių, kokie maisto produktai yra ekologiški ir kaip jie gaminami, kartu ragina susimąstyti apie sąmoningesnį ir atsakingesnį vartojimą.

Jos autorė – žinoma gamtininkė, ornitologė ir edukologė Ingrida Meškinytė, įgyvendinanti įvairias edukacines programas vaikams bei jaunimui, vedanti edukacinius užsiėmimus apie gamtą, ekologiją ir kitomis susijusiomis temomis.  

Pažintinė knygelė šiemet buvo išleista kaip dovana visiems šalies pirmokams. Iniciatyvą įgyvendino VšĮ „Ekoagros, o išdalinti mokykloms, turinčioms pirmokų, padėjo Švietimo, mokslo ir sporto ministerija.   

Apie interaktyvias pamokėles

Pamokėlės skirtos pradinio ugdymo įstaigoms. Vienos pamokėlės metu gali dalyvauti viena mokinių klasė ir jos mokytojai. Jei mokyklos pradinėse klasėse yra mažai mokinių – vienoje pamokėlėje gali dalyvauti kelios klasės iš vienos mokyklos, susijungusios į dalyvių grupę (iki 30 dalyvių). Pamokėlės bus nuotolinės, vyks internetu per ZOOM platformą.

Mokyklai pageidaujant, gali būti vedamos ir gyvai – mes atvažiuotume į jūsų mokyklą. Pamokėles pravesime sutartu jums patogiu laiku (laikotarpiu nuo spalio vidurio iki metų galo).

Ką reikia padaryti norint dalyvauti konkurse?

Parašykite iki spalio 19 d. mums laišką el. paštu konkursai@ekoagros.lt. Jame papasakokite, ar domitės ekologija, ekologiškais produktais, sveika gyvensena ir pan., gal ką įdomaus jau esate šioje srityje nuveikę, ką daugiau norite sužinoti.  

Taip pat būtinai nurodykite: 1) mokyklos pavadinimą ir  adresą, 2) klasę (klases) ir mokinių skaičių, 3) dalyvausiančių mokytojų vardus ir pavardes, 4) kokios pamokėlės norite – nuotolinės ar gyvos, 5) atsakingo asmens kontaktus (vardas ir pavardė, pareigos, telefono numeris, el. pašto adresas).   

Laimėtojus (dešimt klasių / klasių grupių) atrinksime pagal laiško argumentuotumą, įdomumą ir pagal jo gavimo pirmumą. Su laimėtojais susisieksime asmeniškai, taip pat paskelbsime jų sąrašą „Ekoagros“ interneto svetainėje ir feisbuko paskyroje.

Organizatorių – VšĮ „Ekoagros“ informacija

Pasiteirauti daugiau: Irma Minskienė, „Ekoagros“ atstovė ryšiams su visuomene, tel. 8 683 35428

  

https://www.ekoagros.lt/

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰