Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Neformaliojo vaikų švietimo projektų finansavimo konkursas

Neformaliojo vaikų švietimo projektų finansavimo konkursas

Švietimo ir mokslo ministerija 2018 m. gegužės 17 d. skelbia neformaliojo vaikų švietimo projektų finansavimo konkursą.

Įvairioms mokinių popamokinėms veikloms organizuoti Švietimo ir mokslo ministerija šiemet skiria 150 tūkst. eurų. Lėšos bus paskirstytos konkurso būdu. Dalyvauti konkurse gali neformaliojo vaikų švietimo ar kitos įstaigos, asociacijos – visi, kas turi teisę užsiimti neformaliojo vaikų švietimo veikla. 

Didžiausia vienam projektui skiriama pinigų suma – iki 10 tūkst. eurų. 

Laukiami projektai, kurie populiarintų fizinį vaikų aktyvumą, stiprintų jų sveikatą, ugdytų kūrybiškumą ir pilietiškumą, skatintų mokinius savanoriauti, įsitraukti į vietos bendruomenių veiklą, tyrinėti, lavintų gamtos mokslų, technologijų, inžinerijos ir matematikos srityse. 

Konkurse siūlomi mokinių užsiėmimai turėtų baigtis iki gruodžio 10 d. Vieno projekto trukmė – ne trumpesnė negu 3 mėnesiai. Mokiniams siūlomi užsiėmimai turėtų būti kūrybiški ir jiems patrauklūs, tai negali būti vien teorinio pobūdžio seminarai, sporto ar kultūriniai renginiai. 

Norintieji dalyvauti konkurse elektronines paraiškos ir dokumentų versijas iki birželio 15 d. (imtinai) turi siųsti Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centrui (Žirmūnų g. 1B, LT-09101 Vilnius) paštu konkursas@lmnsc.lt su nuoroda „Konkursui“.

Pernai ministerija tokiems mokinių veiklos projektams paskirstė 150 tūkst. eurų, buvo finansuoti 35 projektai, kurių veiklose dalyvavo beveik 13 tūkst. mokinių.

Įsakymas ir jo pakeitimai
Aprašas
Neformaliojo vaikų švietimo projektų finansavimo ir organizavimo konkurso paraiška (1 priedas)
Neformaliojo vaikų švietimo projektų turinio ir biudžeto pagrįstumo vertinimo forma (2 priedas)
Neformaliojo vaikų švietimo projektų veiklos ataskaita (3 priedas)

Informacija teikiama: 
tel. (8 5) 2316133
el. paštu konkursas@lmnsc.lt 

https://www.lmnsc.lt/neformalusis_vaiku_svietimas/

Kampanija "Tėvystės galima išmokti!" - Išmok būti mama! Išmok būti tėčiu!
Jei Tavo aplinkoje yra tėvų, būsimų tėvų arba žmonių, kurie prisideda prie vaiko auginimo - pasidalink su jais.
Informacijos apie nemokamus ir mokamus tėvystės įgūdžių mokymus ieškokite savo savivaldybėje. Daugiau informacijos: http://svietimogidas.lt/tevyste

Renginiai/mokymai Lietuvoje: tėvystės įgūdžių, sveikatos stiprinimo, sveikos mitybos, nėščiosioms, santykiai poroje, savęs pažinimas, vaikams, paaugliams, šeimai - http://svietimogidas.lt/events.

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰