Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Padėka Jums. 1,5 metų ataskaita (1)

Padėka Jums. 1,5 metų ataskaita

1,5 metų aktyviai dirbome ir norime pasidalinti su Jumis aktualia statistika:

- jau sulaukėme daugiau nei 6700 atsiliepimų sistemoje, iš jų apie 353 mokyklas (~30proc.), 269 vaikų darželių (~32 proc.), 2 aukštąsias mokyklas, 24 būrelių, 11 užsiėmimus tėvams, 1528 pedagogus;

- Esame patalpinę virš 15000 renginių (tėvystės įgūdžių, sveikatos stiprinimo, sveikos mitybos, nėščiosioms, santykius poroje, savęs pažinimo, vaikams, paaugliams, šeimai);

- Kasdien dalinamės aktualia informacija mus sekantiems žmonėms, t.y. straipsniai, įstatymai, gyvenimiškos istorijos ir patarimai. Tokių jau esame patalpinę virš 1100 savo internetiniame puslapyje ir tūkstančius facebook paskyroje.

Labai dėkojame visiems, kurie skiria savo laiką ir dalinasi patirtimi. Kokybiški atsiliepimai bus neįkainojami tėvams, kurie renkasi pedagogą ir ugdymo įstaigą.
Dėkojame ugdymo įstaigoms, kurios įsitraukė į mūsų projektą, aktyviai juo dalinasi savo bendruomenėse ir skatina atgalinį ryšį.
Ačiū už Jūsų palaikymą, grįžtamąjį ryšį ir pagalbą. 

Kviečiame visus prisijungti prie šio projekto plėtros ir rašyti atsiliepimus apie ugdymo įstaigas, o rašydami atsiliepimą – nepagailėkite laiko išsamiai papasakoti savo patirtį.
Taip pat galite prisidėti tapdami mūsų savanoriu ir (arba) skiriant 2% savo pajamų mokesčio ir (arba) viešinant informaciją apie mus.

Ankstesnės ataskaitos:
Padėka Jums. 3 mėnesių ataskaita: https://svietimogidas.lt/posts/padeka-jums
Padėka Jums. 5 mėnesių ataskaita:  https://svietimogidas.lt/posts/padeka-jums-5-menesiu-ataskaita 

"Švietimo gidas" komanda

Kampanija "Tėvystės galima išmokti!" - Išmok būti mama! Išmok būti tėčiu!
Jei Tavo aplinkoje yra tėvų, būsimų tėvų arba žmonių, kurie prisideda prie vaiko auginimo - pasidalink su jais.
Informacijos apie nemokamus ir mokamus tėvystės įgūdžių mokymus ieškokite savo savivaldybėje. Daugiau informacijos: http://svietimogidas.lt/tevyste

Renginiai/mokymai Lietuvoje: tėvystės įgūdžių, sveikatos stiprinimo, sveikos mitybos, nėščiosioms, santykiai poroje, savęs pažinimas, vaikams, paaugliams, šeimai - http://svietimogidas.lt/events.

2018-05-24
Puiku,sutinkame.

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰