Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Patyrimų festivalis internetu. 20 meditacijos, kvėpavimo, jogos ir kitų dvasinių praktikų kiekvieną savaitę vis su kitu patyrusiu instruktoriumi

Patyrimų festivalis internetu. 20 meditacijos, kvėpavimo, jogos ir kitų dvasinių praktikų kiekvieną savaitę vis su kitu patyrusiu instruktoriumi

  • Tiesioginė transliacija kiekvieno trečiadienio vakarą, speciali uždara FB palaikymo grupė ir korekcinis susitikimas su lektoriais sekmadienio vakare. Galite dalyvauti visur arba pasirinkti jums patraukliausią praktiką ar instruktorių

    • Atrasti. Tai galimybė tyrinėti net 20 skirtingų efektyviausių meditacijų, praktikų, metodų vienoje vietoje, neišeinant iš namų ar gyvenant toli.
    • PraturtėtiGalimybė išgirsti, patirti, pažinti 20 skirtingų kvalifikacijų specialistų, sugerti jų pasaulėvaizdį, filosofiją ir gyvenimo būdą, įskaitant jų naudojamą praktiką ar meditaciją.
    • KeistisNet 20 savaičių praktikuoti visas ar pasirinktas saviugdos, meditacijos, jogos, dėmesio valdymo praktikas. Tebūnie šis pusmetis skirtas jūsų vidiniam kokybiniam pokyčiui.

"Paskutinės minutės" pasiūlymas iki festivalio pradžios - už visas 20 praktikų tik 99 €

UŽSISAKYTI UŽ SPECIALIĄ KAINĄ

Viena praktikų savaitė tik 4,95 euro. 

Arba įsigykite bet kurią praktiką atskirai (žr. žemiau)

Į kainą įskaičiuoti 21 proc. PVM. Pilna visų praktikų kaina - 240 €. Perkant po vieną - 600 €. Vaizdo įrašus galėsite peržiūrėti dar tris mėnesius po įsigyjimo. Specialus pasiūlymas galioja ne ilgiau kaip iki 2020-11-03 22 val. arba trisdešimčiai dalyvių, priklausomai kas įvyks anksčiau.

Reikia daugiau informacijos? Nepavyksta užsiregistruoti? Ar norite ko nors paklausti? Susisiekime:

festivalis@asirpsichologija.lt;  +370 650 33342

Visų praktikų, datų ir instruktorių sąrašas

Jei norite daugiau informacijos apie praktiką, paspauskite ant jos pavadinimo.

Kuo daugiau savaičių perkate vienu metu, tuo didesnę nuolaidą jums pritaikysime. Už kiekvieną papildomą savaitę - 2,5 proc. krepšelio nuolaida. 

Pvz. Jei perkate vienu kartu 2 savaites, gaunate papildomą 5 proc. nuolaidą, jei 4  - 10 proc. nuolaidą, o jei  norite užsisakyti 16 savaičių, tada nuolaida sieks 40 proc. Bet tada labiau apsimoka abonementas ir įsigyti visas urmu


P.S. Nuolaida prisidės, kai pereisite prie apmokėjimo stadijos. Specialios kainos galioja priklausomai nuo to, kiek laiko liko iki seminaro, ir kiek žmonių susidomėję jame dalyvauti.



















KAIP TAI VYKS:

  • Kiekvienos savaitės trečiadienio vakarą nuo 19:30 iki 21:00 val. galėsite prisijungti per atsiųstą nuorodą „ZOOM“ platformoje ir sudalyvauti tos savaitės instruktoriaus vedamoje meditacijoje ar praktikoje. Jos metu išgirsite apie šios praktikos naudą, poveikį, gausite tikslias instrukcijas, kaip teisingai atlikti praktiką, ir kartu su instruktoriumi ją atliksite bei patirsite. Vėliau šią praktiką galėsite kartoti kasdien,
  • o specialiai sukurtoje facebook grupėje dalintis, klausti, diskutuoti. Instruktorius padės įsisąmoninti toliau praktikuojant vykstančius procesus, patikslins ir atsakys į kylančius klausimus.
  • Sekmadienio vakare 20:00 val. – valandos susitikimas ZOOM’e su instruktoriumi ir grupe. Jo metu galėsite įsisąmoninti, dalintis atradimais, išgirsti kitų atradimus, tikslintis, klausti, susipažinti. Kiekvieną savaitę nuo lapkričio 4 d. tokiu būdu galėsite tyrinėti vis kitą praktiką, meditaciją, jogos rūšį ar metodiką. Tyrinėti ir ieškoti tos, ir to mokytojo, kurie labiausiai rezonuoja, su kuriais norisi tęsti.

GYVENU NE TIK, KAI MĄSTAU, BET IR KAI PATIRIU!

Iš 20 skirtingų praktikų, meditacijų, per kūno judesį, sąmoningą kvėpavimą, mankštą, jogą, dėmesio valdymą, tikrai išsirinksite ir rasite tokią praktiką, kuri jums artimiausia, natūraliausia, labiausiai tinkanti. Per kurią atkursite ryšį su savo vidumi, savo esme ir rasite savo balansą tarp kūno, emocijų ir proto. Šis ryšys leidžia ne tik gyventi funkcionuojant, bet gyventi patiriant save, gyvenimą ir save gyvenime!

Pasirinktas praktikas galėsite atlikti 7 kartus iš eilės (savaitę), kad patirtumėte jos naudą, poveikį ir vidines savybes, kurias įgysite praktikuodami lydint instruktoriui. Tai unikali galimybė išbandyti įvairias metodikas ir rasti savąją internetu, per „ZOOM“, neišeinant iš namų, gyvenant tolimuose miestuose ar užsienyje, ar tiesiog vengiant gyvų masinių renginių. Dar daugiau, tai galimybė susipažinti su 20 skirtingų specialistų, kurie ne tik veda šias praktikas žmonėms, bet ir patys jomis gyvena, tiki, naudojasi ir jomis dalinasi.

Pirmosios paskelbimo savaitės speciali kaina už dalyvavimą visose 20 praktikų - tik 95 €

UŽSISAKYTI UŽ SPECIALIĄ KAINĄ

Viena praktikų savaitė tik 4,75 euro. 

Arba įsigykite bet kurią praktiką atskirai (žr. žemiau)

Į kainą įskaičiuoti 21 proc. PVM. Pilna visų praktikų kaina - 240 €. Perkant po vieną - 600 €. Vaizdo įrašus galėsite peržiūrėti dar tris mėnesius po įsigyjimo. Specialus pasiūlymas galioja ne ilgiau kaip iki 2020-10-25 22 val. arba trisdešimčiai pirmųjų dalyvių, priklausomai kas įvyks anksčiau.

Reikia daugiau informacijos? Nepavyksta užsiregistruoti? Ar norite ko nors paklausti? Susisiekime:

festivalis@asirpsichologija.lt;  +370 650 33342

https://www.asirpsichologija.lt/patyrimu-festivalis/

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰