Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Pranešimas vartotojams, kurie bandė pridėti mokyklą/mokytoją puslapyje

Pranešimas vartotojams, kurie bandė pridėti mokyklą/mokytoją puslapyje
Gerbiami lankytojai,
Internetiniame puslapyje Švietimo gidas neįtraukėme funkcijos, kuri leidžia pranešti vartotojui, kuris nori pridėti naują instituciją ar mokytoją į svetainę, kad ji buvo pridėta (artimoje ateityje, ši funkcija bus įdiegta - ir mes galesime informuoti apie tai asmeniškai). Todėl mes skubame Jums pranešti:

1) Sakalėlio pradinė mokykla jau buvo svetainėje. Prašome įvesti į paieškos eilutę Alytaus "Sakalėlio" pradinė mokykla.

2) Vlado Jurgučio pagrindinė mokykla jau buvo svetainėje. Prašome įvesti į paieškos eilutę Palangos Vlado Jurgučio pagrindinė mokyklaAtsiųsta papildoma informacija apie šią mokyklą bus papildyta artimiausiu metu.

3) Natkiškių Zosės Petraitienės pagrindinė mokykla jau buvo svetainėje. Prašome įvesti paieškos eilutę Pagėgių savivaldybės Natkiškių Zosės Petraitienės pagrindinė mokykla.

4) Mokytojas Gediminas Grėsius pridėtas mūsų svetainėje.

5) VIMS - INTERNATIONAL MERIDIAN SCHOOL jau buvo svetainėje. Prašome įvesti paieškos eilutę Viešoji įstaiga "VIMS - International Meridian School".

6) Pakruojo "Atžalyno" gimnazija jau buvo svetainėje. Prašome įvesti paieškos eilutę Pakruojo "Atžalyno" gimnazija.

7)"Atžalyno" (Telšiai) jau buvo svetainėje. Prašome įvesti paieškos eilutę Telšių "Atžalyno" progimnazija.

8) Utenos Aukštakalnio pradinė mokykla jau buvo svetainėje. Prašome įvesti paieškos eilutę Utenos Aukštakalnio pradinė mokykla.
 
9) Mokytoja Onutė Unikauskienė pridėta mūsų svetainėje.


Labai ačiū už Jūsų dėmesį ir atsiliepimus!

Jei turite kokių neaiškumų ieškodami aukščiau paminėtų mokyklų – prašom mus apie tai informuoti šiuo el.pašto adresu: info@svietimogidas.lt


Pagarbiai,

Švietimo gidas komanda
Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰