Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Prašymas pervesti iki 2 procentų pajamų mokesčio internetu (už 2017 metus)

Prašymas pervesti iki 2 procentų pajamų mokesčio internetu (už 2017 metus)

Jei turėjote apmokestinamų pajamų, tuomet kiekvienais metais iki gegužės 1 d. galite paskirti dalį savo sumokėto pajamų mokesčio labdarai. Turinčioms teisę gauti paramą organizacijoms galima skirti iki 2 proc. savo pajamų mokesčio. Jei nenurodote, ką daryti su šiais 2 proc., juos paskirstys valstybė.

Tam reikia užpildyti formą FR0512. Ši forma nesudėtinga, galima ją nesunkiai užpildyti pačioje VMI (vmi.lt) svetainėje pasinaudojus šia nuoroda:
https://deklaravimas.vmi.lt/lt/Pradinis_Prisijungimo_puslapis/Prisijungimasperisorinessistemas.aspx



Meniu pasirinkite Pildyti portale. Skyriuje Pildyti naują dokumentą pasirinkite reikiamą formą. Kur kas lengviau ją surasite, jei pasinaudosite filtru - nurodysite formos kodą 512 ir paspausite Filtruoti.

Surasta forma pažymėta gaublio simboliu, reiškia, ją galima pildyti svetainėje. Spragtelėkite šį gaublį ir forma bus atverta pildymui.

Pavyzdyje parodyti langeliai turi būti užpildyti automatiškai. Pirmiausia pašymėkite 6 ir 7 langeliuose, kad sutinkate skirti paramą.

Langeliuose E1 (Gavėjo tipas) nurodoma organizacijos rūšis - kitas paramos gavėjas (2).

Svarbiausia dalis: Gavėjo identifikacinis numeris, turite įrašyti VšĮ “Švietimo gidas” kodą 304422913.

Mokesčio dallies paskirties – parama.

Taip pat nurodykite skiriamos paramos laikotarpį (pavyzdžiui, keletą metų, - tada nereiks kasmet pildyti šios formos). Jei nenurodėte nieko, parama bus skiriama tik už vienerius metus. Daugiausia galima pasirinkti penkerius metus.

 

Prieš išsiųsdami formą, pasitikrinkite, ar joje nėra klaidų: virš formos spragtelėkite raudono šauktuko mygtuką !. Ir dešinėje ekrano pusėje viršuje paspauskite mygtuką “Pateikti”.

Po kurio laiko pasitikrinkite ar Jūsų prašymas buvo patenkintas VMI darbuotojų.

Atsiliepimų ir renginių portalas Švietimo gidas

Tėvystės galima išmokti. Švietimą galime tobulinti.

Kampanija "Tėvystės galima išmokti!" - Išmok būti mama! Išmok būti tėčiu!
Jei Tavo aplinkoje yra tėvų, būsimų tėvų arba žmonių, kurie prisideda prie vaiko auginimo - pasidalink su jais.
Informacijos apie nemokamus ir mokamus tėvystės įgūdžių mokymus ieškokite savo savivaldybėje. Daugiau informacijos: http://svietimogidas.lt/tevyste

Renginiai/mokymai Lietuvoje: tėvystės įgūdžių, sveikatos stiprinimo, sveikos mitybos, nėščiosioms, santykiai poroje, savęs pažinimas, vaikams, paaugliams, šeimai - http://svietimogidas.lt/events.

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰