Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Sostinės savivaldybė vaikų vasaros stovykloms skiria 130 tūkst. eurų

Sostinės savivaldybė vaikų vasaros stovykloms skiria 130 tūkst. eurų

Vilnius skelbia Vaikų vasaros poilsio programų konkursą – savivaldybė apie 130 tūkst. eurų parems pramogines, poilsines, sveikatinimo bei ugdančias vaikų ir jaunimo stovyklas, kuriose moksleiviai galės prasmingai ir įdomiai leisti atostogų dienas. Savivaldybė vasaros stovyklas mieste remia jau dvyliktus metus. Per visą programos rėmimo istoriją jose stovyklavo daugiau kaip 60 tūkst. vilniečių.

„Norime paskatinti turiningą vaikų vasaros poilsį, sudaryti sąlygas vaikų saviraiškai, fiziniam aktyvumui, sveikai gyvensenai, įvairiapusiam ugdymui, užimti kuo daugiau Vilniaus miesto mokyklose besimokančių vaikų vasaros poilsio stovyklose. Taip pat sudaryti kuo palankesnes sąlygas stovyklauti socialiai remtiniems, socialinės rizikos šeimose augantiems vaikams. Kviečiame Vilniaus miesto švietimo, kultūros, sporto ir kitas įstaigas bei organizacijas, laisvuosius mokytojus aktyviai dalyvauti užimant vaikus vasaros atostogų metu.“ – kviečia Švietimo kultūros ir sporto departamento direktorė Alina Kovalevskaja.

Konkursui teikiamos programos, kuriose numatoma užimti tik Vilniaus miesto savivaldybės teritorijos mokyklose besimokančius vaikus. Vienoje stovyklos pamainoje turi dalyvauti ne mažiau kaip 15 vaikų. Vaikai turi būti užimti ne mažiau kaip 6 valandas per dieną be pertraukų. Vienos stovyklos pamainos trukmė – 5-18 kalendorinių dienų. Viena organizacija gali organizuoti neribotą stovyklos pamainų skaičių, vienas vaikas už savivaldybės biudžeto lėšas gali ilsėtis ne ilgiau kaip 18 kalendorinių dienų.

Savivaldybės biudžeto lėšos (apie 130 000 Eurų) bus skiriamos dieninėms, turistinėms, darbo ir poilsio stovykloms. Didžiausia suma, skiriama programai – 3000 Eur. Prioritetas bus teikiamas toms paraiškoms, kurioms įgyvendinti prireiks kuo mažesnio tėvų (globėjų) indėlio.

Savivaldybė kviečia pateikti paraiškas iki kovo 22 d. 12 val. (vėliau nebus priimamos).

Paraiškos gali būti teikiamos tik elektroniniu būdu per Vilniaus miesto savivaldybės elektroninių paslaugų valdymo sistemą. 

Daugiau informacijos apie konkursą suteiks savivaldybės  Bendrojo ugdymo skyriaus vyriausiasis specialistas  Marius Labanauskas tel. 211 23 86, el. paštu marius.labanauskas@vilnius.lt

Konkurso paraiška

Konkurso nuostatai

Finansavimo sutartis

Patikslintas veiklos planas

Programos išlaidas patvirtinančių dokumentų sąrašas

Vaikų vasaros poilsio programos veiklos ataskaita

Vaikų vasaros poilsio programų pirminio paraiškų vertinimo lentelė 

nuotr. Sauliaus Žiūros
http://www.vilnius.lt/index.php?1765331033

Kampanija "Tėvystės galima išmokti!" - Išmok būti mama! Išmok būti tėčiu!
Jei Tavo aplinkoje yra tėvų, būsimų tėvų arba žmonių, kurie prisideda prie vaiko auginimo - pasidalink su jais.
Informacijos apie nemokamus ir mokamus tėvystės įgūdžių mokymus ieškokite savo savivaldybėje. Daugiau informacijos: http://svietimogidas.lt/tevyste

Renginiai/mokymai Lietuvoje: tėvystės įgūdžių, sveikatos stiprinimo, sveikos mitybos, nėščiosioms, santykiai poroje, savęs pažinimas, vaikams, paaugliams, šeimai - http://svietimogidas.lt/events.

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰