Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Vilniaus mokytojams – šventinis koncertas ir metų mokytojų apdovanojimai

Vilniaus mokytojams – šventinis koncertas ir metų mokytojų apdovanojimai
Tarptautinės mokytojų dienos proga Vilniaus meras Remigijus Šimašius pakvietė sostinės mokytojus į šventinį koncertą „Siemens“ arenoje ir apdovanojo metų geriausiuosius.
 
 
„Išties, vaikų gaunamos žinios, kurios užtikrins vaikams kelią į laimingą, turtingą ateitį, yra puiku. Bet yra dar svarbesnis dalykas – aplinka ir kaip mokote. Sakoma – „mokyk nemokęs, vaikai užaugs tokie, koks esi pats“. Jeigu patys esat laimingi – laimingais išmoks būti ir vaikai. Jeigu esat smalsūs, išradinėjat kažką naujo, to išmoks ir vaikai. Tad būkite laimingi, išradingi, smalsūs, nuolat patys mokykitės ir džiaukitės ką duoda gyvenimas – tai perduosit mūsų ir savo vaikams.“ –  mokytojams linkėjo meras.
 

 
Renginys mokytojams prasidėjo įspūdingu grafinių kompozicijų reginiu, kuris simbolizavo matematikos, literatūros, teatro, gamtos mokslų ir šiuolaikinės technologijų įtaką kiekvieno mūsų gyvenimui ir mokslo raidai.
 
 
Šiemet paskelbtos 7 geriausių Vilniaus mokytojų nominacijos: Metų pasiekimas, Metų inovatyviausias mokytojas, Jaunasis metų mokytojas, Visuomeniškiausias metų mokytojas, Metų kolega, Metų mokinių balsas, Metų mokytojų mokytojas. Laimėtojus išrinko pačios Vilniaus mokyklų bendruomenės – mokytojai, administracijų darbuotojai. Iš visų nominacijų išsiskiria Metų mokinių balso nugalėtojo rinkimai – čia savo balsus skyrė tik moksleiviai.
 
 
• Šių metų mokytojų mokytoja tapo Salomėjos Nėries gimnazijos anglų kalbos mokytoja metodininkė Stefanija Kasiulaitienė. 
• Jaunojo mokytojo apdovanojimą pelnė Vladislavo Sirokomlės gimnazijos informacinių technologijų mokytojas Pavel Mechovičius. 
• Visuomeniškiausias mokytojas – Užupio gimnazijos matematikos mokytoja Giedrė Dulkaitė. 
• Pradinių klasių mokytoja metodininkė Rita Adomonienė iš Gabijos gimnazijos buvo paskelbta Metų inovatyviausia mokytoja. 
• Kita pradinių klasių mokytoja metodininkė Jolita Petkevičienė iš Prano Mašioto pradinės mokyklos laimėjo Metų kolegės vardą. 
• Vilniaus „Santaros“ gimnazijos meno vadovas metodininkas Linas Avižienis gali didžiuotis Metų mokinių balso apdovanojimu. 
• Metų pasiekimo titulas atiteko Vilniaus „Minties“ gimnazijos dailės ir grafinio dizaino mokytojai Lailai Varnas.
 
Mokytojams skambėjo „Liepaičių choro“ šventinė programa ir Lino Adomaičio dainos.
 
 
Geriausius mokytojus apdovanojo ir sveikino ne tik meras Remigijus Šimašius, bet ir Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė, Ministro pirmininko patarėja švietimo, mokslo ir kultūros klausimais Unė Kaunaitė, Savivaldybės tarybos Kultūros, švietimo ir sporto komiteto pirmininkas Vytautas Mitalas, Švietimo departamento laikinasis vadovas Alvydas Puodžiukas, aktorius Saulius Bareikis ir kiti.
 
 
Savo vaizdo sveikinimus mokytojams atsiuntė lenktynininkas Benediktas Vanagas, laidų vedėja Edita Mildažytė, žurnalistas Tadas Grabys, laidų vedėja Neringa Čereškevičienė, kunigas Algirdas Toliatas, garbus ilgametis Vilniaus Žirmūnų gimnazijos mokytojas Vytautas Kripkauskas.
 
Šventę mokytojams dovanojo Vilniaus miesto savivaldybė ir Vilniaus švietimo pažangos centras.

nuotr. Sauliaus Žiūros
http://www.vilnius.lt/index.php?714638276

Kampanija "Tėvystės galima išmokti!" - Išmok būti mama! Išmok būti tėčiu!
Jei Tavo aplinkoje yra tėvų, būsimų tėvų arba žmonių, kurie prisideda prie vaiko auginimo - pasidalink su jais.
Informacijos apie nemokamus ir mokamus tėvystės įgūdžių mokymus  ieškokite savo savivaldybėje. Daugiau informacijos: http://svietimogidas.lt/tevyste

Renginiai/mokymai Lietuvoje: tėvystės įgūdžių, sveikatos stiprinimo, sveikos mitybos, nėščiosioms, santykiai poroje, savęs pažinimas, vaikams, paaugliams, šeimai - http://svietimogidas.lt/events.
Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰