Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Bus apdovanoti iniciatyvos „Švarių rankų šokis‘ 16“ nugalėtojai!

Bus apdovanoti iniciatyvos „Švarių rankų šokis‘ 16“ nugalėtojai!
Sausio 9 d. (pirmadienį) 15 val. Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje įvyks iškilmingi iniciatyvos „Švarių rankų šokis‘ 16“ apdovanojimai. Iniciatyvos nugalėtojus – per šimtą vaikų ir jų auklėtojų bei tėvų sveikins Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras (ULAC) kartu su Sveikatos apsaugos ministerija bei Savivaldybių visuomenės sveikatos biurų asociacija.
 
Praėjusį rudenį, jau penktus metus iš eilės, prie iniciatyvos prisijungė darželinukai, pradinių klasių moksleiviai ir jų šeimos iš visos Lietuvos. Konkurse dalyvavo 195 ugdymo įstaigų atstovai. Konkurso dalyviams reikėjo sukurti originalų šokį, jį nufilmuoti ir, įkėlus į interneto svetainę youtube.com, nuorodą atsiųsti mums. Per penkerius metus ši iniciatyva subūrė per 5 tūkst. vaikų, kuriuos suvienijo bendras tikslas – mažieji mokėsi taisyklingai plauti rankas bei supažino su teisingo kosėjimo etiketo judesiais.
 
“Visi konkurso dalyviai pasirodė šauniai, tačiau svarbiausia, kad mažiesiems rankų plovimo procesas tapo ne prievole, o nuotaikingu žaidimu. Nuolat kartojami ir nuotaikingai atliekami judesiai didina tikimybę, jog vaikai greičiau įsisavins informaciją ir jos greitai neužmirš”, - sakė ULAC direktorius prof. dr. Saulius Čaplinskas.
 
Kaip ir kasmet, visiems iniciatyvos kolektyvams bus įteikiami padėkos raštai, šauniausiųjų laureatų iš dešimties ugdymo įstaigų laukia išskirtinės dovanos, kuriomis rūpinosi ULAC bičiuliai: Savivaldybių visuomenės sveikatos biurų asociacija, UAB “Pontem”, UAB “Mokslo technologijos”UAB “Tavo žaisliukas“,  UAB “Vilniaus energija“.
 
Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰