Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Dar galima suskubti užsiregistruoti į programą „Darni mokykla“

Dar galima suskubti užsiregistruoti į programą „Darni mokykla“

Mokyklos ir darželiai kviečiami suskubti užsiregistruoti į darnaus vystymosi įgūdžių programą „Darni mokykla“. Registracija tęsis iki kovo 5 dienos.

Ši programa – tai nauja, patraukli ugdymo forma mokiniams, suteikianti sąlygas kurti darnią bendruomenę, padedanti formuoti tinkamus elgesio įgūdžius.

Kiekviena „Darnios mokyklos“ programoje dalyvaujanti ugdymo įstaiga iki vasaros atostogų iš mokinių, mokytojų ir tėvų suformuos „Žalią komandą“, susikurs „Darnios mokyklos“ viziją, atliks Austrijos mokslininkų Lietuvai adaptuotą vertinimo tyrimą „Ekologinis pėdsakas“, kurį palieka mokykla (http://ekopedsakas.lvjc.lt/), parengs veiksmų planą. Numatytos iniciatyvos bus įgyvendinamos nuo rugsėjo iki sausio.

Nuo 2014 metų programoje dalyvavo daugiau nei 100 mokyklų ir apie 20000 mokinių. 2015 m. Švedijos apdovanojimuose „Swedish Business Awards“ programa buvo pripažinta geriausia metų socialinės atsakomybės iniciatyva.

http://lvjc.lt/darni-mokykla/.

Švietimo ir mokslo ministerijos
Komunikacijos skyrius
El. p. info@smm.lt

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰