Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Kitokia iniciatyva: kaip parduoti šveitimo idėją? Konferencija mokyklų vadovams ir mokytojams

Kitokia iniciatyva: kaip parduoti šveitimo idėją? Konferencija mokyklų vadovams ir mokytojams

Naujųjų technologijų laikais pasiūlyti mokiniams patrauklią ir jų poreikius bei interesus atitinkančią pamoką gali tapti iššūkiu. Tad šiuolaikinis pedagogas turi tapti ne tik švietėju, bet ir išskirtinių gebėjimų „pardavėju“, kad programoje numatytus dalykus ir temas gebėtų „parduoti“ patiems išrankiausiems klientams – mokiniams. Juk vis dar pasitaiko pamokų, kurios susideda iš trijų dalių: sausa teorija, tie patys įprasti uždaviniai ir namų darbai. Todėl dažnai kyla klausimas - kokių veiksmų imtis, kad mokinius patrauktume savo pusėn?

Mokyklų vadovams rūpi ne tik sudominti mokiniai, tarpinstitucinis bendradarbiavimas, bet ir kompetetingų pedagogų pritraukimas į vadovaujamą mokyklą. Juk tvarią mokyklą kuria lyderis. Kaip juo tapti? Kaip išsiugdyti ir išlaikyti lyderystę? Kaip į savo organizaciją pritraukti geriausius pedagogus? Kaip juos motyvuoti ir išlaikyti? 

Atsakymus į šiuos klausimus 2018 m. sausio 4 d. pateiks švietimo ir verslo profesionalai. Išskirtinis formatas vadovams ir pedagogams leis susidaryti vienodą požiūrį į efektyviausius metodus sklandžiam ir rezultatyviam bendradarbiavimui kurti. 

Mokyklų vadovams skirtoje sesijoje vienas sėkmingiausių naujos kartos verslininkų Lietuvoje Ilja Laurs pasakos apie bendradarbiavimo galimybes tarp švietimo įstaigų ir startuolių, Baltijos koučingo centro vadovas Povilas Petrauskas atskleis atsakingos lyderystės temą. KTU Studijų informacijos skyriaus vadovė Aurelija Naceskaitė gilinsis į partnerinių ryšių su išore palaikymą ir mokyklos išskirtinumo kūrimą. 

Mokytojams skirtoje sesijoje pokyčių konsultantas Lukas Benevičius pasakos apie pedagogo savęs pozicionavimą, agentūros Social Mint vadovas Domantas Širvinskas atskleis socialinių tinklų, kaip įrankio pažinti vaikus bei jų domėjimosi sritis, galimybes, leidyklos „Šviesa“ viešųjų ryšių vadovė Rūta Latinytė gilinsis į apie krizių komunikaciją klasėje, KTU  Karjeros ir ugdymo centro vadovė Lina Slavickaitė gilinsis į motyvacija tobulėti bei kaip ją išsiugyti ir išlaikyti.

Abejose sesijose dalyvaujantys Paulius Mačiulevičius ir Dainius Palivonas mokyklos bendruomenei pristatys GODOPOCO – bendravimo kultūrą keičiantį įrankį, o BNI atstovas bei vaikų ir jaunimo verslumo mokyklos „Mini Boss” vadovas Mindaugas Daraškevičius kalbės apie idėjos pardavimą per 45 mininutes. 

Daugiau informacijos apie pranešėjus, temas, registraciją

Nuorodos adresas: https://www.pedagogas.lt/iniciatyva-kaip-parduoti-svietimo-ideja 

Konferencijos dalyviai gaus dalyvavimą konferencijoje liudijančias elektronines pažymas. Pažymas išduos Lietuvos vaikų ir jaunimo centras. 

Konferencijos vieta: 

Vikondos pramogų centras: J. Basanavičiaus g. 22, Kėdainiai (Švietimo institucijų vadovams)
Kėdainių ARENA: J. Basanavičiaus g. 1 a,  Kėdainiai (Pedagogams) 

Konferencijos data          2018 m. sausio 4 d. (ketvirtadienis)

Konferencijos trukmė    10.00–16.00 val. Registracijos pradžia      9.00 val.

Daugiau informacijos ir registracijos formą rasite čia (https://www.pedagogas.lt/iniciatyva-kaip-parduoti-svietimo-ideja).

Kampanija "Tėvystės galima išmokti!" - Išmok būti mama! Išmok būti tėčiu!
Jei Tavo aplinkoje yra tėvų, būsimų tėvų arba žmonių, kurie prisideda prie vaiko auginimo - pasidalink su jais.
Informacijos apie nemokamus ir mokamus tėvystės įgūdžių mokymus ieškokite savo savivaldybėje. Daugiau informacijos: http://svietimogidas.lt/tevyste

Renginiai/mokymai Lietuvoje: tėvystės įgūdžių, sveikatos stiprinimo, sveikos mitybos, nėščiosioms, santykiai poroje, savęs pažinimas, vaikams, paaugliams, šeimai - http://svietimogidas.lt/events.

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰