Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Kviečiame senjorus nemokamai dalyvauti "Senjorų akademijos" veikloje (Vilniuje)

Kviečiame senjorus nemokamai dalyvauti "Senjorų akademijos" veikloje (Vilniuje)

Vilniaus visuomenės sveikatos biuras, tęsdamas senjorų sveikatos stiprinimo veiklų planą, kviečia dalyvauti užsiėmimuose – mankštose ir paskaitose, skirtose vyresnio amžiaus žmonėms. Senjorų laukiame organizuojamoje nemokamoje „Sveikatos akademijoje“!

Skelbiame „Sveikatos akademijos“ paskaitų tvarkaraštį (kovo mėnesiui):

Paskaitos vyks VšĮ „Vilniaus kultūros, pramogų ir sporto rūmuose“ II aukšte (buvę VRM rūmai, Žirmūnų g. 1E, Vilnius).

Kovo 13 d. 10 val. Įvadinė paskaita.

Susipažinsime su „Sveikatos akademijos“ veiklomis: pristatysime ir pakviesime aktyviai dalyvauti edukacinėse paskaitose, plačiau papasakosime apie Vilniaus visuomenės sveikatos biuro vykdomas senjorų mankštas grupėse, jų naudą, pakviesime senjorus prisijungti prie šiaurietiškojo ėjimo grupių po Vilniaus miesto parkus, atsakysime į Jums rūpimus klausimus.

Kovo 20 d. 10 val. paskaita „Pozityvi komunikacija“.

Kaip neriboti savęs – išsakyti kitiems neigiamus dalykus, tačiau išsaugoti gerus santykius? Kaip įkalbėti save padaryti tai, ko nenori – bet reikia? Į šiuos ir kitus klausimus paprastai ir suprantamai paieškosime atsakymų paskaitoje. Paskaitą skaitys Linas Zaronskis, nepriklausomas treneris ir konsultantas.

Kovo 27 d. 12:15 val. paskaita „Streso valdymas“.

Sužinosime kaip valdyti stresą, kas tai yra stresas, kokios jo pasekmės ir kaip stengtis kontroliuoti ar išvengti streso. Paskaita sulaukusi daugybės gražių ir teigiamų atsiliepimų ir Lietuvos įmonių, savivaldybių įstaigų specialistų. Paskaitą skaitys Linas Zaronskis, nepriklausomas treneris ir konsultantas.

Paskaitų trukmė ~ 1 valanda. Registracija į paskaitas vykdoma vietoje.

MANKŠTOS SENJORAMS

2017 m. kovo 1 d. pradėjome mankštas senjorams grupėse:

VšĮ „Vilniaus kultūros, pramogų ir sporto rūmuose“ (buvę VRM rūmai, Žirmūnų g. 1E, Vilnius) mankštos vyksta kartu su sveikatos stiprinimo specialiste Rasa, „Žemaitės verslo centro“ 3 aukšto salėje Naujamiestyje (Žemaitės g. 21, Vilnius) mankštos vyksta kartu su sveikatos stiprinimo specialiste Dovile. Dėl laisvų vietų grupėse teiraukitės tel. 8 5 205 3417.

Mankštas numatoma vesti iki 2017 m. birželio pradžios.

Paskaitos ir mankštos – nemokamos.

http://www.vvsb.lt/kvieciame-senjorus-registruotis-i-sveikatos-akademija-2/

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰