Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Kviečiame susipažinti su parodos „Mokykla 2016“ renginiais

Kviečiame susipažinti su parodos „Mokykla 2016“ renginiais

Lapkričio 25–26 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ jau šeštą kartą vyks respublikinė švietimo inovacijų paroda „Mokykla 2016“. Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerijos, Ugdymo plėtotės centro ir „Litexpo“ organizuojamos parodos pagrindinė tema – gera mokykla.

Platus renginių spektras leis kiekvienam švietimo bendruomenės nariui išsirinkti sau aktualiausius renginius. Į pagrindinį parodos renginį „Geros mokyklos forumas“ kviesime  mokyklų vadovus, direktorių pavaduotojus ugdymui, skyrių vedėjus, mokytojus, savivaldybių švietimo padalinių vedėjus ir specialistus. Intelektualių pašnekesių renginių ciklas „Auginkime kūrėjus Lietuvai“ turėtų patikti visiems, kurie yra išsiilgę gilaus pokalbio švietimo tema su žinomais įvairių sričių atstovais. Jau antrus metus iš eilės kursime ir tyrinėsime „Atradimų laboratorijoje“.

Mokytojų kambarys abi parodos dienas lauks visų lankytojų susitikimuose – diskusijose aktualiomis temomis su Švietimo ir mokslo ministerijos specialistais: „Kaip rengti brandos darbą?“, „Diskusija ir pasitarimas dėl IT pradinio ugdymo programos projekto“, „Kaip stebėti mokinio individualią pažangą?“ ir „Kaip galėčiau stiprinti STEAM dalykų pamokų kokybę?“. Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka organizuoja renginius apie vaikų ir suaugusiųjų skaitytojų klubus, čia galėsite susitikti su Ugdymo plėtotės centro specialistais, taip pat neformaliai pabendrauti, keistis idėjomis ir patirtimis, susitikti su kolegomis.

Kviečiame susipažinti su parodos „Mokykla 2016“ renginių tinkleliu, pasidalyti su kolegomis ir lapkričio 25–26 d. pasižymėti savo kalendoriuose. Registracija vyksta į forumą „Gera mokykla“ ir Atradimų laboratorijas. Kiti renginiai – atviri.

https://www.parodamokykla.lt/kvieciame-susipazinti-su-parodos-mokykla-2016-renginiais/

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰