Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Nauja jaunimo socialinių idėjų įgyvendinimo platforma – jau pakeliui!

Nauja jaunimo socialinių idėjų įgyvendinimo platforma – jau pakeliui!

“ImpactYouth” startuoja norėdami paskatinti jaunus žmones pasinerti į socialinį verslą (angl. Social Entrepreneurship). Tai nauja socialinių idėjų paramos platforma, kurioje gali būti remiamos jaunimo idėjos.

Jauni žmonės turi ypatingai didžiulį potencialą inicijuoti permainas moderniais, originaliais ir netikėtais būdais. Deja, dažnai jų pastangos atsitrenkia į storų plytų sieną: susiduriama ne tik su žinių, patirties ir profesionalių mentorių trūkumu, bet taip pat ir efektyvių bei kryptingų paramos priemonių stoka. “ImpactYouth” – socialinio verslo paramos mechanizmo įdiegimas leis paskatinti pokyčius ir inovacijas skirtingose srityse bei inicijuoti kūrybiškus bei finansiškai prieinamus socialinių problemų sprendimus, kuriuos kurs patys drąsiausi, kūrybingiausi ir svajoti nebijantys žmonės.

Būkite pasiruošę, “ImpactYouth” startas – jau greitai. Nekantraujame prisidėti prie Jūsų nuostabių idėjų įgyvendinimo!

Projektą, finansuojamą Erasmus+ strateginės partnerystės jaunimo srityje programos, koordinuoja organizacija iš Latvijos Social Innovation Centre (SIC) drauge su keturiais tarptautiniais partneriais – INVOLVED MTÜ” (Estija), Viešąja įstaiga Bendruomenių kaitos centras” (Lietuva), VIAINDUSTRIAE” (Italija) ir MakeSense” (Prancūzija).

Kontaktinė informacija: hello@impactyouth.eu.

Šis pranešimas spaudai buvo parengtas projekto “Socialinio verslo jaunimo tarpe skatinimas” rėmuose. Už pranešimo turinį yra pilnai atsakingas projekto vadovas. Tekste pateikta informacija tiesiogiai neatspindi Europos Komisijos ar Tarptautinių jaunimo programų agentūros pozicijos.

http://leu.lt/lt/sef/sef_naujienos/sef17.03.02.html?utm_source=EasyWeb3&utm_medium=newsletter&utm_campaign=sef_naujienos

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰