Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Nemenčinės gyventojus kviečiame į nemokamas mankštas porose

Nemenčinės gyventojus kviečiame į nemokamas mankštas porose

Kviečiame į nemokamas sveikatingumo mankštas porose!

Tai, kad mankštintis yra naudinga, žinome kiekvienas. Greičiausiai visi esame pajutę, kad mankštintis kartu su antrąja puse ar draugu/-e yra kur kas smagiau nei vienam. Mankštinimasis drauge pagyvina treniruotės nuotaiką, skatina pasitikėjimą vienas kitu ir padidina Jūsų užsispyrimą.

Kviečiame su antrąja puse arba drauge/-u registruotis NEMOKAMOMS mankštoms, vyksiančioms kovo 21 d., balandžio 11 d. bei gegužės 16 d. 17:30 val.

Mankštos vyks Nemenčinės daugiafunkciniame kultūros centre (Švenčionių g. 12, Nemenčinė). Mankštos trukmė 50 min., su savimi turėkite patogią sportinę aprangą bei avalynę ir kilimėlį. BŪTINA REGISTRACIJA: Inga Mastianica tel.: 862355831, el. p.: inga.mastianica@vvsb.lt

Pirmoji mankšta poroms, vykusi vasario 20 d., susilaukė didelio susidomėjimo. Į mankšta atvyko mišrios poros bei draugių poros, kurių vyrai kartu dalyvauti nepanoro.

Mankštos metu atliekamas aktyvus apšilimas, raumenys paruošiami tolimesniam darbui. Kaip ir dera, kiekvienos mankštos pabaigoje atliekami tempimo pratimai, kurie atpalaiduoja sumažina raumenų įtampą po intensyvių pratimų.

Laukiame jūsų!

IMG_3548 IMG_3549 IMG_3550 IMG_3557 IMG_3559

http://www.vvsb.lt/nemencines-gyventojus-kvieciame-i-nemokamas-mankstas-porose/

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰