Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Nemokama paskaita „Pirmokų adaptacija mokykloje: kaip gali padėti tėvai“

Nemokama paskaita „Pirmokų adaptacija mokykloje: kaip gali padėti tėvai“

Daugeliui pirmokų tėvų kyla nemažai klausimų dėl vaikų adaptacijos mokykloje: pasikeitusios dienotvarkės, naujų pareigų, santykių su mokytojais ir bendraklasiais. Paramos vaikams centras kviečia į nemokamą psichologės Jūratės Baltuškienės paskaitą „Pirmokų adaptacija mokykloje: kaip gali padėti tėvai“. 

Paskaitoje bus kalbama apie tai, su kokiais psichologiniais iššūkiais gali susidurti vaikai pradėję lankyti mokyklą ir kaip tėvai gali prisidėti, kad pirmos klasės adaptacija vyktų sklandžiai bei saugiai.

Sužinosite:

  • kaip kartu su pirmoku susidėlioti dienotvarkę;
  • ar ruošti kartu namų darbus;
  • kaip padėti vaikui spręsti konfliktus;
  • kokių mokyti nusiraminimo būdų;
  • kaip tėvams išlikti ramiems ir lengvai priimti naują vaiko etapą.

Lektorė: Jūratė Baltuškienė – Paramos vaikams centro psichologė, „Tėvų linijos“ ir „Big Brothers Big Sisters“ vadovė, 16 metų teikianti psichologinę pagalbą vaikams ir šeimoms, vedanti paskaitas ir praktinius mokymus tėvams, vaikams, specialistams.

Paskaita vyks: rugsėjo 8 d. 17.30-19.30 val. Nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje (Gedimino pr. 51, Vilnius), Konferencijų salėje (5 aukštas). Galimybių pasas – nebūtinas. 

Dalyvavimas nemokamas. Tai projekto „Kompleksinių paslaugų šeimai teikimas Vilniaus mieste“ dalis, finansuojama Europos socialinio fondo lėšomis. Atvykstant būtina atsinešti UŽPILDYTĄ dalyvio apklausos anketą.

Vietų skaičius ribotas. Įrašas nebus daromas.

Būtina registracija čia: https://forms.gle/mJErzBSB7gmZXXKL7 

Kilus klausimams: el. p. pvc@pvc.lt 

- - - 

Apie Paramos vaikams centrą

Tai nevyriausybinė organizacija, nuo 1995 m. teikianti psichologinę, socialinę, teisinę pagalbą šeimoms ir vaikams, išgyvenantiems psichologinius sunkumus. Vykdomos programos: „Big Brothers Big Sisters“, „Antras žingsnis“, „Vaikystė be smurto“, Pozityvi tėvystė“, „Tėvų linija“.

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰