Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Nemokamos filmų peržiūros pedagogams

Nemokamos filmų peržiūros pedagogams

Kviečiame mokytojus registruotis į nemokamas „Mokausi iš kino“ programos peržiūras, kurių metu turėsite puikią galimybę susipažinti su naujausiais programos filmais ir jiems paruošta metodine medžiaga, susitikti su filmo kūrybinės grupės atstovais. Šios peržiūros skirtos mokytojams giliau susipažinti su „Mokausi iš kino“ programa ir išsirinkti tinkamiausią filmą peržiūrai su savo klase.

Artimiausiu metu, vasario 23 d. vyks animacinių filmų programos „Ką pašnibždėjo Pelėda“ peržiūra skirta priešmokyklinio ugdymo ir pradinių klasių pedagogams. Tai nuotaikinga šiuolaikinės prancūzų animacijos rinktinė programa patiems mažiausiems žiūrovams. Šios peržiūros metu pristatysime specialiai šiai programai parengtus užduočių sąsiuvinius mokiniams. Juos kūrybiškai parengė kino edukatorė Gintė Žulytė.

Kovo 2 d. vyks naujausio Donato Ulvydo filmo „Emilija iš Laisvės alėjos“ peržiūra skirta 9-12 kl. pedagogams. „Emilija iš Laisvės alėjos“ sugrąžina į netolimą praeitį, kai moralė, sąžinė, garbė ir žmogiškumas buvo suprantami kiek kitaip. Filmas aprėpia sovietų Lietuvos istorijos, pasipriešinimo judėjimo, represijų, KGB veiklos Lietuvoje, moralinio pasirinkimo temas. „Emilijos iš Laisvės alėjos“ filmo peržiūros metu turėsite išskirtinę progą susitikti su filmo kūrybinės grupės atstovais ir užduoti kilusius klausimus apie filmą.

Kviečiame registruotis:

Animacinių filmų programos „Ką pašnibždėjo Pelėda“ peržiūra

Skirta: priešmokyklinio ugdymo ir pradinių klasių pedagogams

Laikas: vasario 23 d. 14.30 val.

Vieta: „Skalvijos“ kino centras, A. Goštauto g. 2/15

Registracija: el. paštu edukacija@skalvija.lt iki vasario 20 d.

Daugiau informacijos apie filmą: http://mokausiiskino.lt/puslapis/479/ka-pasnibzdejo-peleda

Filmo „Emilija iš Laisvės alėjos“ peržiūra (susitikimas su filmo kūrybinės grupės atstovais)

Skirta: 9-12 kl. pedagogams

Laikas: kovo 2 d. 14.00 val. 

Vieta: „Skalvijos“ kino centras, A. Goštauto g. 2/15

Registracija: el. paštu edukacija@skalvija.lt iki vasario 27 d.

Daugiau informacijos apie filmą rasite čia

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰