Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Nuo sausio 24 d. Panevėžyje skelbiama gripo epidemija

Nuo sausio 24 d. Panevėžyje skelbiama gripo epidemija

Panevėžio miesto savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu nuo sausio 24 d. Panevėžyje skelbiama gripo epidemija.

Laikydamiesi gripo prevencijos rekomendacijų, atšaukiame sausio 25 d. 13 val. seminarą „Sveikos gyvensenos receptai“. 

---

Visuomenės sveikatos centro duomenimis, sausio 23 d. gripu ir ŪVKTI sirgo iš viso 2279 panevėžiečiai, iš jų 1160 – vaikai iki 17 metų. Gripas diagnozuotas 441 žmogui (tarp jų 167 vaikai), ŪVKTI – atitinkamai 1838 ir 993.

Didžiausias sergamumas šiose mokyklose: „Vyturio“ (33,5 proc. vaikų), „Šaltinio“ (30,7 proc.) progimnazijose, M. Karkos pagrindinėje mokykloje (26 proc.), „Saulėtekio“ progimnazijoje (25,8 proc.), K. Paltaroko (25,3 proc.), J.Miltinio (24,5 proc.) gimnazijose, „Vilties“ progimnazijoje (21,67 proc.). Po gripo epidemijos paskelbimo mokyklose ar jų klasėse susirgus daugiau kaip 20 proc. vaikų, turi būti nutraukiamos pamokos. VSB sergamumo rodiklius iš įstaigų gaus kasdien.

Primename: norėdami nesusirgti stenkitės nesušalti, venkite artimų kontaktų su ligoniais, dažnai vėdinkite patalpas, kuo mažiau lankykitės žmonių masinio susibūrimo vietose, dažnai plaukite rankas, užtektinai miegokite, būkite fiziškai aktyvūs, venkite streso, gerkite užtektinai skysčių ir valgykite sveiką maistą.

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰