Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Pozityvumo link. "Švietimo gidas" pokyčiai

Pozityvumo link. "Švietimo gidas" pokyčiai
Šiemet "Švietimo gidas" žymi jau ketvirtus savo gyvavimo metus. Labai džiaugiamės, kad mus atrado daug tėvų, ieškodami ugdymo įstaigos ar mokytojo savo vaikams. Taip pat pritraukėme daug būsimų tėvų, siekiančių sužinoti kuo daugiau apie tėvystę ar gimdymo stebuklus. Žingeidūs jauni ar vyresnio amžiaus žmonės mus atrado kaip platformą, nukreipiančią į naudingus straipsnius, kursus, mokymus ar seminarus.

Švietimas yra neatsiejama mūsų kasdienio gyvenimo dalis - šviečiamės patys kasdien mokydamiesi naujų dalykų, įtraukdami į švietimosi procesą savo artimus žmones ir draugus. Siekiame būti naudingi ir patrauklūs savo skaitytojams ir sekėjams. O tam, kad išliktume įdomūs ir neštume naudą Jums - kartais tenka keistis. Šiandien norime Jums pranešti apie "Švietimo gidas" pokyčius ir lauksime Jūsų reakcijos į tai.

Norime, kad "Švietimo gidas" būtų ugdymo, pozityvumo, sąmoningumo ir dėkingumo platforma. Nuo šiol mes panaikinsime platformoje esamus reitingus - nebereitinguosime ugdymo įstaigų ir pedagogų. Ačiū visiems, iki šiol aktyviai vertinusiems savo ugdymo įstaigas ir pedagogus. Kai kurios ugdymo įstaigos perkopė 100 vertinimų barjerą per tokį trumpą laiką, t.y. toks aukštas skaičius žmonių vertino savo mokyklas, darželius ir pedagogus. Visos TOP įstaigos ir pedagogai gavo "Švietimo gido" komandos išrašytas padėkas.
Taip pat pašalinsime neigiamus komentarus - norime nukreipti žmonių energiją pozityvioms mintims, dėkingumo žodžiams.  Mūsų kasdienybėje yra pakankamai neigiamų minčių, žodžių ir net patyčių, todėl norime mažais žingsneliais pradėti "kelionę" pozityvumo link. Vienas iš pagrindinių mūsų mokytojų - tai aplinka, - viskas, kas supa mus visur, kur mes esame. Aplinka yra ne tik žmonės, su kuriais mes bendraujame, ir reiškiniai, kuriuos mes stebime, bet ir kiti informacijos šaltiniai, pavyzdžiui, - knygos, filmai, televizija, ir t.t. Taigi, priklausomai nuo to, į kokią aplinką mes patenkame, priklauso ir ko išmoksime. 

Ir toliau kviečiame tėvus, mokinius ir mokytojus jungtis prie projekto ir tegul Jūsų atsiliepimai "nugula" portale kaip dėkingumo simbolis ar pagyrimas, kad priverstų nusišypsoti patį pedagogą ar įstaigos direktorių, o galbūt ir ugdytinį, su mintimi "ir aš tai patyriau".
Sekite mus Facebook puslapyje, kur ir toliau dalinamės naudinga informacija.

Prisijunkite prie mūsų komandos, jei šios idėjos yra Jums artimos. Mielai kviečiame prie mūsų komandos jungtis savanorius, norinčius kelti žmonių sąmoningumą įvairiomis ugdymo, sveikatos, gyvenimo būdo temomis. Norime tapti židiniu įvairių socialinių iniciatyvų.

"Švietimo gidas" komanda:)
Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰