Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Prasideda registracija į savaitgalio sveikatingumo stovyklą "Dovanoju sau sveikatą" (birželio 16 -18 dienomis prie Gomertos ežero)!

Prasideda registracija į savaitgalio sveikatingumo stovyklą "Dovanoju sau sveikatą" (birželio 16 -18 dienomis prie Gomertos ežero)!

Pabėkite nuo miesto šurmulio ir pasisemkite energijos ir sveikatos savaitgalio sveikatingumo stovykloje „Dovanoju sau sveikatą“, kuri vyks š.m. birželio 16 -18 dienomis prie Gomertos ežero,  sodyboje „Gomerta“.

Stovyklos metu Jūsų lauks nauji potyriai gamtos apsuptyje: gongai po atviru dangumi, grūdinimosi procedūros, vegetarinis maitinimas. Sveikatos žiniomis dalinsis daug patirties turintys lektoriai.

Stovyklos kaina: 35 Eur

NEDELSKITE REGISTRUOTIS – VIETŲ SKAIČIUS RIBOTAS!
Daugiau informacijos: direktore@radviliskisvsb.lt, 8 683 61707.

http://radviliskisvsb.lt/visuomenes-sveikata/visuomenes-sveikatos-stiprinimas/prasideda-registracija-i-savaitgalio-sveikatingumo-stovykla-7276


Renginiai/mokymai: tėvystės įgūdžių, sveikatos stiprinimo, sveikos mitybos, nėščiosioms, santykiai poroje, savęs pažinimas, vaikams, paaugliams, šeimai http://svietimogidas.lt/events.
Atsiliepimai apie mokyklas: http://svietimogidas.lt/schools
Atsiliepimai apie vaikų darželius: http://svietimogidas.lt/kindergartens
Atsiliepimai apie mokytojus: http://svietimogidas.lt/teachers

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰