Padėkoti Pridėti įstaigą/pedagogą/renginį
BioPapa banner

Šiandien minima tarptautinė saugesnio interneto diena

Šiandien minima tarptautinė saugesnio interneto diena

Saugesnio interneto diena yra organizuojama INSAFE tinklo kiekvienais metais pirmąjį vasario mėnesio antradienį. Vasario 7 dieną jau 14-ąjį kartą daugelyje pasaulio šalių minima Saugesnio interneto diena, skirta skatinti saugesnį ir atsakingą, ypač vaikų ir jaunuolių, naudojimąsi internetu ir skaitmeninėmis technologijomis.

Šių metų Saugesnio interneto dienos tema „Skatinkime pokyčius: vienykimės dėl geresnio interneto! (angl. „Be the change: Unite for a better internet“).

Minint Saugesnio interneto dieną Lietuvoje, Vilniuje organizuojamas renginys „Vienykimės!“. Renginiu siekiama skatinti vaikus ir jaunus žmones atsakingiau naudotis internetu, sužinoti daugiau apie interneto teikiamas galimybes. Renginyje organizuojamomis veiklomis siekiama mokiniams pasakyti ir parodyti, kad internetas nėra tik internetiniai žaidimai, socialiniai tinklai, patyčias skatinantys straipsniai, betiksliai pokalbiai su mažai ar visai nepažįstamais žmonėmis. Norima parodyti, kad internetas – tai neišsenkantis žinių šaltinis, kuris gali būti labai naudingas mokantis ar kuriant įvairius dalykus. Siekiama vaikams parodyti plačias interneto naudojimo galimybes. Daugiau informacijos apie renginį skaitykite čia.

Šiai dienai paminėti taip pat vyks įvairūs renginiai visą savaitę (vasario 6-11 d.). Daugiau apie Saugesnio interneto dienos savaitės renginius skaitykite čia.

Nėra komentarų

Paskutinės padėkos

Ačiū už nuostabias pamokas :D

Noriu padėkoti, nes kiekvieną pamoką jūs mane motyvuojate mokytis ne tik biologija, bet ir kitas įvairias mokslo šakas. Jūs sudominote mokslu kuriuo nemaniau, kad kada nors būsiu susidomėjęs

Rima Ulozienė2023-10-12

Labai kompetetinga mokytoja, puikiai moka prieiti prie vaiko, mano sūnus buvo labai uždaras, bet mokytoją Rimą jis prisileido ir su noru ėjo į darželį. Ilgimės šios nuostabios mokytojos. Sėkmės ir kantrybės darbuose.

Dekinga visaip! Tobula mokytoja

Ačiū Jums už viską, miela MOKYTOJA!🥰